torstai 11. joulukuuta 2008

Me käymme joulun viettohon

Pienoinen tauko - taas vaihteeksi:) G - se inhottavampi - on pitänyt kiireisenä, nyt onneksi voi omistaa hiukan aikaa sille sen ihanammalle kaimalle!

Pian lähden matkalle, joka vie minut Varsovaan Pohjanmaan ja Italian kautta. Paniikinomaisesti tarkastan ja uudelleen tarkastan laukut ja kaapit - mitään tärkeää ei nyt saa jäädä tänne, asuntoon jonka oven suljen perässäni reiluksi kuukaudeksi!

Niin, vuorossa taas italialainen joulu panettonen, struffolien ja lasagnen kera - varmasti ilman lunta (täytyypä tallentaa muistiin ikkunasta nyt näkyvä talvistakin talvisempi kaunis maisema, jotta sen voi kaivaa sieltä esiin ja avata silmien eteen aattoyönä). Kolmas italialainen jouluni; miten se aika voikaan laukata tällaista vauhtia! Toisaalta hyvä niin - laskettiin eilen, että enää kolmet lentokenttähyvästit edessä ja sitten meidän kaukosuhteilun pitäisi olla siinä. Uskomattoman, ihmeellisen, jännittävän hienoa.

Tulen varmaan raportoimaan jouluilun ja lomailun etenemistä tänne nyt useammin - on sellainen olo, että ehkä satoja taiteilijoita inspiroinut Italia tulee inspiroimaan minun bloggailuanikin:)

Ei kommentteja: